Salate zum Mitnehmen

Interimsmensa HfK

< >
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedIndisches Aprikosen-Spinatcurry2, 3, 8, k mit Basmatireis & Currysauce1, 2, 3, 5, 83,30€4,50€
Ausgabe 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedChili sin Carne1, j Zitronen-Dipj2,30€3,60€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedPennea1 mit veganem Hacka3, f, i, Pak Choi & Staudensellerie3,30€4,50€
Ausgabe 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedEblypfannea1 mit Schmorgemüse & Dip3, f, j2,30€3,60€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedIndischer Dal- Eintopf1, 2, 3, 5, i2,30€3,60€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischSojagyrosf mit Tomatenreisa1, f, i, Tzatzikif 2,30€3,60€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSüßkartoffel-Kumpir mit Gemüse2, 3, a1, f, m & White BBQ-Saucej3,30€4,50€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedChili Kartoffeln mit Kräuter-Dip3, f, j & Salatbeilage8, j, k 2,30€3,60€
Ausgabe 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVollkornpennea1 mit Sojabolognese1, f, i2,30€3,60€
Angebot 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedCouscousa1 mit Auberginen Cremej3,30€4,50€
Salatangebot Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSalatteller mit mariniertem Tofu3, 8, f, k3,80€4,50€
vegetarischSalatteller mit Hirtenkäseg 3,80€4,50€
FischSalatteller mit Thunfischd3,80€4,50€
Dessertangebot Stud. Empl. Students Employees
Täglich wechselndes Dessertangebot
Angebot 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSüßkartoffel-Amaranthbratling mit Gemüsereis & Currysauce1, 5, a12,30€3,60€
Salatangebot Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSalatteller mit mariniertem Tofu3, 8, f, k3,80€4,50€
vegetarischSalatteller mit Hirtenkäseg 3,80€4,50€
FischSalatteller mit Thunfischd3,80€4,50€
Dessertangebot Stud. Empl. Students Employees
Täglich wechselndes Dessertangebot
Angebot 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBunte Gnocchipfannea1 mit Tomatensauce1, i3,30€4,50€
Salatangebot Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSalatteller mit mariniertem Tofu3, 8, f, k3,80€4,50€
vegetarischSalatteller mit Hirtenkäseg 3,80€4,50€
FischSalatteller mit Thunfischd3,80€4,50€
Dessertangebot Stud. Empl. Students Employees
Täglich wechselndes Dessertangebot
The additives and allergen markings in the weekly plan can differ from the current version. Please note the daily notices. Subject to modifications

Symbols

Ethical husbandry
FischFish
GeflügelPoultry
LammLamb
mensaVital IconmensaVital
RindfleischBeef
SchweinefleischPork
Plant basedPlant based = Vegan
vegetarischVegetarian
WildfleischGame

Allergens

acereals containing gluten and products thereof, a1wheat, a2rye, a3barley, a4oat, a5spelt, a6kamut, bcrustaceans and products thereof, ceggs and products thereof, dfish and products thereof, epeanuts and products thereof, fsoybeans and products thereof, gmilk and dairy products, including lactose, hnuts and products thereof, h1almonds, h2hazelnut, h3walnut, h4chashew nut, h5pecans, h6Brazil nut, h7pistachio, h8macadamia, icelery and products thereof, jmustard and products thereof, ksulphur oxide and sulfide at concentration of > 10mg/kg or 10mg/l, llupine and products thereof, msesame seeds and products thereof, nmolluscs and products thereof

Additives

1with dye, 2with preservative, 3with antioxidant, 4with phosphate, 5with sweetener, 6with a source of phenylalanine, 7blackened, 8sulphured, 9waxed, 10with alcohol, 11with flavour enhancer, 12with caffeine, 13mit tierischem Lab