Mensa Airport

Also at the airport, directly at the Flughafenallee, we are there for the students and members of the Hochschule Bremen.

Verschiedene Muffins
Opening Hours

Monday to Friday:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Lunch:
-.-- a. m. to -.-- p. m.

Suggestions, questions, praise & criticism:
hochschulgastronomie@stw-bremen.de

Platzhalter
Ms.Koch
Manager
mensa.airport [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 84 01
Platzhalter
Ms.Gartelmann
Deputy Manager
mensa.airport [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 84 02
< >
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
RindfleischRindergulascha1 "Ungarische Art" mit Paprika und Spiralnudelna1 2,80€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVegane Bratwurstf, i mit Rucola- Kartoffelsalatk1,70€3,50€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
FischGebackenes Kabeljaufiletd in Backteigg, i an Kartoffelstampf1, g und Dill- Zitronen- Dipg2,80€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedWirsingkohl- Linsensuppei mit Kartoffeln und Balsamico1, 8, k 1,50€3,30€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
SchweinefleischRostbratwurst4, i, j auf Sauerkraut dazu Zwiebelpüree1, 4, a1 2,80€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedKartoffelsuppe mit Gartengemüsei dazu ein Roggenbrötchena1, a21,50€3,30€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedFrische Champignons mit Gartenkräutern, Remouladensauce2, 5, j und ofenfrisches Baguettea12,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischEierpfannkuchen4, a1, c, g mit Heidelbeerquarkg1,70€3,50€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedKürbispasta mit Walnüssena1 und Sojasahneh32,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
RindfleischGemüseeintopfi mit Rindfleisch und Reiseinlage1,70€3,50€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedRote Bete Bratling mit Kartoffel- Rucola- Salatk und frischen Kräutern2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischKäsespätzlea1, c, g mit Röstzwiebelna1 und Petersilie 1,70€3,50€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
FischAlaska Seelachsfischfileta1, d mit Currysaucea1, g und Gemüsereis2,80€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischTagliatellea1 mit Tomaten- Basilikumsauce1, i1,70€3,50€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedFalafela1 mit Hummus3, m Tomaten-Bulgura1 & griechischem Bauernsalat72,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
SchweinefleischDeftiger Erbseneintopf mit Rauchfleisch2, 31,80€3,60€
SchweinefleischBockwurst2, 30,95€1,05€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
GeflügelPutenschnitzela1 mit Thai- Curry- Sauce1, a1, g und Wildreis2,80€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVeganer Rosenkohleintopf mit Kartoffelnwürfel und Karotten 1,50€3,30€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
Meal 1 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedLimettenspaghettia1 mit Erbsen, Pilzenh3 und Cashewkernenh42,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
FischFischfrikadellea1, d, g mit Kartoffelsalat1, 2, 5, j1,80€3,60€
Salattheke Stud. Empl. Students Employees
Verschiedene Salate im Weckglas
Hot Snacks Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBackkartoffel mit Sour Creme3, f, j und Salatbeilage2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischXL Currywurst2, 3, i artgemäß mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Dessert's Stud. Empl. Students Employees
Dessert im Weckglas1,25€1,30€
The additives and allergen markings in the weekly plan can differ from the current version. Please note the daily notices. Subject to modifications

Symbols

Ethical husbandry
FischFish
GeflügelPoultry
LammLamb
mensaVital IconmensaVital
RindfleischBeef
SchweinefleischPork
Plant basedPlant based = Vegan
vegetarischVegetarian
WildfleischGame

Allergens

acereals containing gluten and products thereof, a1wheat, a2rye, a3barley, a4oat, a5spelt, a6kamut, bcrustaceans and products thereof, ceggs and products thereof, dfish and products thereof, epeanuts and products thereof, fsoybeans and products thereof, gmilk and dairy products, including lactose, hnuts and products thereof, h1almonds, h2hazelnut, h3walnut, h4chashew nut, h5pecans, h6Brazil nut, h7pistachio, h8macadamia, icelery and products thereof, jmustard and products thereof, ksulphur oxide and sulfide at concentration of > 10mg/kg or 10mg/l, llupine and products thereof, msesame seeds and products thereof, nmolluscs and products thereof

Additives

1with dye, 2with preservative, 3with antioxidant, 4with phosphate, 5with sweetener, 6with a source of phenylalanine, 7blackened, 8sulphured, 9waxed, 10with alcohol, 11with flavour enhancer, 12with caffeine, 13mit tierischem Lab