Mensa Neustadtswall
In the middle of the Hochschule Bremen you'll find the Mensa Neustadtswall. Vegetarian and vegan dishes are an integral part of the offer. The coffee bar will provide you with a wide selection of coffee and tea specialties.
Mensa opening hours
Monday to Friday:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Lunch:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Semester break:
-.-- to --.--
Coffee bar opening hours
Currently closed
Suggestions, questions, praise & criticism:
hochschulgastronomie@stw-bremen.de
Mr.Dörgeloh
Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone:
(0421) 22 01 - 1 82 01Mr.Schroeder
Deputy Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone:
(0421) 22 01 - 1 82 02- Tuesday Dec, 10th
- Wednesday Dec, 11th
- Thursday Dec, 12th
- Friday Dec, 13th
- Monday Dec, 16th
- Tuesday Dec, 17th
- Wednesday Dec, 18th
- Thursday Dec, 19th
- Friday Dec, 20th
- Monday Dec, 23rd
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Gemüsepfanne "Satay2, a1, e, f" mit Bratnudeln2, a1, f | 2,75€ | 4,75€ | |||
Tagliatellea1 mit Lauch-Cremesauce1 und gehackten Cashewkernenh4 | 2,00€ | 4,10€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Kross gebratenes "Bremer Knippa4" mit Gewürzgurke2, 5, rote Beete5, Apfelkompott3 und Salzkartoffeln | 5,20€ | 6,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Weihnachtsessen 2024 Gebratene Entenkeule mit Orangenjus1, 3, 5, i, Apfelrotkohl3, Kartoffelbällchen3, a1 Apfel-Zimt Sorbet | 3,35€ | 5,05€ | |||
Weihnachtsessen 2024 Gefüllte Ravioli Portobelloa1, f, mit Maronen- Kürbisgemüse1, a1, i, Rucola Apfel-Zimt-Sorbet | 2,75€ | 4,75€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Hirschedelgulascha1, g mit Waldpilzen und Spätzlea1, c Apfel-Zimt-Sorbet | 6,20€ | 7,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Gebratenes Seelachsfileta1, d mit Kürbis-Kartoffelpüreeg und Salate | 3,35€ | 5,05€ | |||
Kichererbsen- Ananas-Spinat-Currye mit indischen Kartoffeln | 2,00€ | 4,10€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Türkischer Nudelauflaufa1 mit Rinderhack, Tomaten und Hirtenkäseg mit Goudag überbacken | 5,20€ | 6,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Geflügelgyros mit Zazikig, Krautsalat und Tomatenreis | 3,35€ | 5,05€ | |||
Roter Linsen Dal1, a3, i | 1,80€ | 3,90€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Mediterrane Gnocchipfannea1 mit Gemüse und Kräuter Dipj | 4,20€ | 5,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Paniertes Putenschnitzel3, a1 mit Thymiansauce1, a1, j und Kaisergemüse dazu Salzkartoffeln | 3,35€ | 5,05€ |
Meal 2 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Riesenrösti3 mit Salaten der Saison in Currydressingj "Madrokas" | 2,00€ | 4,10€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Feurige Pilzpfanne mit Paprika und Mandelstiftenh1, dazu Couscousa1 und Limettenjoghurt | 4,20€ | 5,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Asiatische Gemüsepfanne2, a1, f mit Tofuf und Duftreis | 2,75€ | 4,75€ |
Meal 2 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Vollkornspaghettia1 mit Champignons, Ananas und Erbsen in veganer Rahmsauce1 | 2,00€ | 4,10€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Wildlachsfileta1, d auf frischem Ratatouillegemüse und Tagliatellea1 | 6,20€ | 7,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Vollkorn-Gemüse- Bratling3, a1, c, i mit Thymianjusj, Bohnen und Kartoffeln | 2,85€ | 4,95€ |
Meal 2 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Linseneintopf mit Gemüsei, und Kartoffeln | 1,80€ | 3,90€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Pulled Pork1, 2, 5, 12, f, i, j im Brioche- Burger Bun2, a1, c, g mit Cole Slaw2, c, g, Pommes frites3 und Sour Cremeg | 5,20€ | 6,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Andalusische Gemüsepfanne mit Vollkornreis und Aiolij | 2,75€ | 4,75€ |
Meal 2 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Gemüseeintopfi "Gärtnerin Art" | 1,80€ | 3,90€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
"Moussaka" Griechischer Hackfleischauflauf mit Kartoffeln, frischen Zucchini, Auberginen, mit Bechamelrahm1, a1, g | 5,20€ | 6,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
Meal 1 vegetarian | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Hähnchenkeule, Geflügeljus1, i, Erbseng und Kartoffelpüree1, g | 3,35€ | 5,05€ |
Meal 2 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
7 Mini Frühlingsrollen3, a1, f, m auf buntem Salatmixj und Sweet Chili - Dip | 2,00€ | 4,10€ |
Angebot 3 | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Vegane Currywurstf, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 und Pommes Frites3 | 4,20€ | 5,20€ |
Snack bar menu | Stud. | Empl. | Students | Employees | |
---|---|---|---|---|---|
Backkartoffel mit Sour-Creamg | 2,50€ | 2,80€ | |||
Currywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 | 3,90€ | 4,40€ | |||
Pommes Frites3 | 1,50€ | 1,70€ | |||
Pommes frites3 groß/Teller | 2,30€ | 2,60€ |
No data available.
The additives and allergen markings in the weekly plan can differ from the current version. Please note the daily notices. Subject to modifications
Symbols
Ethical husbandry
Fish
Poultry
Lamb
mensaVital
Beef
Pork
Vegan
Vegetarian
Game
Allergens
acereals containing gluten and products thereof, a1wheat, a2rye, a3barley, a4oat, a5spelt, a6kamut, bcrustaceans and products thereof, ceggs and products thereof, dfish and products thereof, epeanuts and products thereof, fsoybeans and products thereof, gmilk and dairy products, including lactose, hnuts and products thereof, h1almonds, h2hazelnut, h3walnut, h4chashew nut, h5pecans, h6Brazil nut, h7pistachio, h8macadamia, icelery and products thereof, jmustard and products thereof, ksulphur oxide and sulfide at concentration of > 10mg/kg or 10mg/l, llupine and products thereof, msesame seeds and products thereof, nmolluscs and products thereof
Additives
1with dye, 2with preservative, 3with antioxidant, 4with phosphate, 5with sweetener, 6with a source of phenylalanine, 7blackened, 8sulphured, 9waxed, 10with alcohol, 11with flavour enhancer, 12with caffeine, 13mit tierischem Lab