Mensa Neustadtswall

In the middle of the Hochschule Bremen you'll find the Mensa Neustadtswall. Vegetarian and vegan dishes are an integral part of the offer. The coffee bar will provide you with a wide selection of coffee and tea specialties.

Nachtische
Mensa opening hours

Monday to Friday:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Lunch:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Semester break:
-.-- to --.--

Donuts
Coffee bar opening hours

Currently closed

Suggestions, questions, praise & criticism:
hochschulgastronomie@stw-bremen.de

Portrait Herr Dörgeloh
Mr.Dörgeloh
Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 82 01
Portrait Herr Schroeder
Mr.Schroeder
Deputy Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 82 02
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Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedTortellonia1, i "Verdi Verdura" mit Linsen-Sugo und Tomatensaucei2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischHausgemachter Gemüsepatty1, 2, a1, a4, a5, f, i, j mit rote Beete- Kartoffelpüree4, 5, g und Meerrettichsauce1, 3, 8, a1, g, k1,80€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
SchweinefleischSusländer Schweinerückensteak in Pfefferrahm3, g mit Grilltomateg und Kartoffelgrating 5,90€6,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedOfengemüse mit Basilikum- Sojajoghurt-Dip3, f und Rosmarinkartoffeln2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
FischFischfrikadellea1, d, g mit Remouladensauce2, 5, j und Röstkartoffeln2,00€3,90€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedKürbisburgera1 mit selbstgemachten Kürbis-Pattya4, j im Vollkornbrötchen mit Apfelkompott3, Friseesalat und Aiolih4, j, k3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
RindfleischSpaghetti Bolognesea1, i mit geriebenem Hartkäse1, 2, 13, g3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedBunte Kartoffelpfanne mit Brokkoli,Paprika,Zucchini und Kräuterdip3, f, j1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedFrische Austernpilze mit Zwiebeln und Schnittlauchröllchen dazu Röstitaler4 und Salatk3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
GeflügelPutengeschnetzeltesa1, j mit Champignons und Spätzlea1, c3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedGebratene Sesamnudelna1, m mit Brokkoli in Soja-Rahmsauce1, 4, a1, f1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
RindfleischGiant Hamburgera1, j, m mit Gurken,Tomaten und Salsasauce dazu Steakhouse fries4,90€5,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Karfreitag geschlossen
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Karfreitag geschlossen
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Karfreitag geschlossen
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Ostermontag Mensa geschlossen
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Ostermontag Mensa geschlossen
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Ostermontag Mensa geschlossen
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVollkornspaghettia1 mit Kürbisragout1, 4, f und Walnüßenh32,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
RindfleischChili con Carne5, a1 (scharf pikanter Bohnensuppentopf) mit Rindfleisch1,90€3,80€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Fisch2 Garnelenspieße4, b auf asiatischem Wokgemüsef in Sweet-Chilisauce dazu Mie-Nudelna1 4,90€5,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
GeflügelKartoffelpfanne7 mit Putenstreifen und Hirtenkäseg3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedGabelspaghettia1 mit feurigem Tomaten-Mango- Belugalinsenragouta11,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedZartweizen- Süßkartoffelpfannea1, j mit Kokossauce1 und Cashewkernenh43,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
vegetarischTortellinia1, c, g Spinat-Käsefüllung in mediterraner Gemüse-Tomatensaucea1, i2,60€4,70€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedSüßkartoffelcurry mit Kichererbsen, Blattspinat und Basmatireis1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVeggie Rollo1, 4, a1 mit Salsa und Bauernsalat73,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedSüßkartoffel-Amaranth- Bratling mit Petersilien- Sojarahm1, 4, a1, f, Gemüse und Selleriepüree1, 4, f, i2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischGermknödela1, c, g mit Pflaumenfüllung dazu Vanillasauceg und Mohnzucker1,90€3,80€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
SchweinefleischSchweinefiletmedaillons im Speckmantel2, 4 mit Champignons a la Creme1, a1, g und Kartoffelgrating5,90€6,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
The additives and allergen markings in the weekly plan can differ from the current version. Please note the daily notices. Subject to modifications

Symbols

Ethical husbandry
FischFish
GeflügelPoultry
LammLamb
mensaVital IconmensaVital
RindfleischBeef
SchweinefleischPork
Plant basedPlant based = Vegan
vegetarischVegetarian
WildfleischGame

Allergens

acereals containing gluten and products thereof, a1wheat, a2rye, a3barley, a4oat, a5spelt, a6kamut, bcrustaceans and products thereof, ceggs and products thereof, dfish and products thereof, epeanuts and products thereof, fsoybeans and products thereof, gmilk and dairy products, including lactose, hnuts and products thereof, h1almonds, h2hazelnut, h3walnut, h4chashew nut, h5pecans, h6Brazil nut, h7pistachio, h8macadamia, icelery and products thereof, jmustard and products thereof, ksulphur oxide and sulfide at concentration of > 10mg/kg or 10mg/l, llupine and products thereof, msesame seeds and products thereof, nmolluscs and products thereof

Additives

1with dye, 2with preservative, 3with antioxidant, 4with phosphate, 5with sweetener, 6with a source of phenylalanine, 7blackened, 8sulphured, 9waxed, 10with alcohol, 11with flavour enhancer, 12with caffeine, 13mit tierischem Lab