Mensa Neustadtswall

In the middle of the Hochschule Bremen you'll find the Mensa Neustadtswall. Vegetarian and vegan dishes are an integral part of the offer. The coffee bar will provide you with a wide selection of coffee and tea specialties.

Nachtische
Mensa opening hours

Monday to Friday:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Lunch:
-.-- a. m. to -.-- p. m.
Semester break:
-.-- to --.--

Donuts
Coffee bar opening hours

Currently closed

Suggestions, questions, praise & criticism:
hochschulgastronomie@stw-bremen.de

Portrait Herr Dörgeloh
Mr.Dörgeloh
Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 82 01
Portrait Herr Schroeder
Mr.Schroeder
Deputy Manager
mensa.neustadtswall [at] stw-bremen.de
Phone: 
(0421) 22 01 - 1 82 02
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Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedVegane Paprikaschote3 mit Tomatensaucea1, i und Gemüsereisi2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
GeflügelHochzeitssuppe mit Spargel,Eierstichc, g, Geflügelmettbällchena1, Huhnfleisch und Fadennudelna1, c1,90€3,80€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischSemmelknödela1, c, g mit Waldpilzragouta1, g und Cranberry-Schmandg3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Tag der Deutschen Einheit "Mensa geschlossen"
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Tag der Deutschen Einheit "Mensa geschlossen"
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Tag der Deutschen Einheit "Mensa geschlossen"
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
RindfleischMexikanische Hackfleischpfannea1, i mit verschiedenen Gemüsesorten und Spiralnudelna13,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedGemüsepfanne2, a1, f, m mit Vollkornreis und Walnüssenh31,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedFrische Austernpilze mit Zwiebeln und Schnittlauchröllchen dazu Röstitaler3 und Salatj, k3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
FischGebratenes Seelachsfiletd mit Kürbis-Kartoffelpüreeg und Salate3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedKichererbsen- Ananas-Spinat-Currye mit indischen Kartoffeln1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
RindfleischTürkischer Nudelauflaufa1 mit Rinderhack, Tomaten und Hirtenkäseg mit Goudag überbacken 4,90€5,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
GeflügelGeflügelgyros mit Zazikig, Krautsalat und Tomatenreis3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedRoter Linsen Dal1, a3, i1,50€3,50€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedMediterrane Gnocchipfannea1 mit Gemüse und Kräuter Dip3, f, j 3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
GeflügelPaniertes Putenschnitzela1 mit Thymiansauce1, a1, j und Kaisergemüse dazu Salzkartoffeln3,10€4,80€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedRiesenrösti mit Salaten der Saison in Currydressingj "Madrokas" 1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedFeurige Pilzpfanne mit Paprika und Mandelstiftenh1, dazu Couscousa1 und Limettenjoghurt3, f3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedAsiatische Gemüsepfanne2, a1, f mit Tofuf und Duftreis2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
mensaVital IconPlant basedVollkornspaghettia1 mit Champignons, Ananas und Erbsen in veganer Rahmsauce11,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
FischFischgrillteller4, a1, b, d mit Lachsforelle Zander und Garnele mit Gurkengemüse in Rahma1, g und Kartoffeln5,90€6,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
vegetarischVollkorn-Gemüse- Bratlinga1, c, i mit Thymianjusj, Bohnen und Kartoffeln2,60€4,70€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant basedLinseneintopf mit Gemüsei, und Kartoffeln 1,50€3,50€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
SchweinefleischPulled Pork1, 2, 5, 10, 12, i, j im Brioche- Burger Buna1, c, g mit Cole Slaw2, c, g, Pommes frites4 und Sour Cremeg4,90€5,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Plant basedAndalusische Gemüsepfanne mit Vollkornreis und Aiolij2,50€4,50€
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Plant based7 Mini Frühlingsrollena1, f, m auf buntem Salatmixj und Sweet Chili - Dip1,70€3,70€
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
vegetarischCanneloni verdia1, c, g mit Ricotta-Spinatfüllung dazu mediterrane Gemüse- Tomatensaucei3,90€4,90€
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
Meal 1 vegetarian Stud. Empl. Students Employees
Wegen einer Personalversammlung bleibt die Mensa geschlossen
Meal 2 Stud. Empl. Students Employees
Wegen einer Personalversammlung bleibt die Mensa geschlossen
Angebot 3 Stud. Empl. Students Employees
Wegen einer Personalversammlung bleibt die Mensa geschlossen
Snack bar menu Stud. Empl. Students Employees
vegetarischBackkartoffel mit Sour-Cremeg 2,50€2,80€
RindfleischSchweinefleischCurrywurst2, 3, i mit hausgemachter Currysauce1, 3, 12 3,90€4,40€
Plant basedPommes frites4 klein /Schale1,50€1,70€
Plant basedPommes frites4 groß/Teller 2,30€2,60€
The additives and allergen markings in the weekly plan can differ from the current version. Please note the daily notices. Subject to modifications

Symbols

Ethical husbandry
FischFish
GeflügelPoultry
LammLamb
mensaVital IconmensaVital
RindfleischBeef
SchweinefleischPork
Plant basedVegan
vegetarischVegetarian
WildfleischGame

Allergens

acereals containing gluten and products thereof, a1wheat, a2rye, a3barley, a4oat, a5spelt, a6kamut, bcrustaceans and products thereof, ceggs and products thereof, dfish and products thereof, epeanuts and products thereof, fsoybeans and products thereof, gmilk and dairy products, including lactose, hnuts and products thereof, h1almonds, h2hazelnut, h3walnut, h4chashew nut, h5pecans, h6Brazil nut, h7pistachio, h8macadamia, icelery and products thereof, jmustard and products thereof, ksulphur oxide and sulfide at concentration of > 10mg/kg or 10mg/l, llupine and products thereof, msesame seeds and products thereof, nmolluscs and products thereof

Additives

1with dye, 2with preservative, 3with antioxidant, 4with phosphate, 5with sweetener, 6with a source of phenylalanine, 7blackened, 8sulphured, 9waxed, 10with alcohol, 11with flavour enhancer, 12with caffeine, 13mit tierischem Lab